START LA A 5-A EDITIE SKODA GREEN CHALLENGE

START LA A 5-A EDITIE SKODA GREEN CHALLENGE

Publicat: 2015-05-22

Ne cunosti din anii trecuti sub numele de ‘Skoda Vello Challenge’. Am organizat prima competitie de stafeta care se desfasoara in ambientul verde si racoros al padurii Baneasa, departe de poluarea din mediul urban. Ne-am castigat un nume printre iubitorii ciclismului si printre cei ai sportului in aer liber. 

Anul acesta ne bucuram de cea de-a cincea editie, editia aniversara, sub tema protejarii mediul inconjurator. In semn de respect fata de gazda noastra, padurea Baneasa, de azi inainte numele nostru va fi ‘Skoda Green Challenge’. Si pentru ca dincole de cuvinte, faptele sunt cele care conteaza cu adevarat, in acest an, o parte din banii stransi din taxele de inscriere in competitie vor fi donati pentru o ampla actiune de curatenie care se va desfasura in padurea Baneasa, in luna septembrie. 

Avem insa si alte noutati! Anul acesta, Skoda Green Challenge iti aduce un program de competitie mult mai variat, format din 5 Challenge-uri. Avem in continuare cursa clasica de ciclism stafeta pentru echipe de 4 participanti, insa acum poti opta de asemenea pentru o cursa de maraton - daca alergarea este punctul tau forte - sau chiar pentru o cursa mixta - Bike & Run - la care participa echipe formate dintr-un ciclist si un alergator de fond. Nici cei mici nu au fost uitati: am conceput special pentru ei o cursa cu obstacole, la care toti participantii vor fi premiati, numita cursa ‘Junior’. 

Dincolo de toate acestea, urmeaza si alte vesti bune pentru fanii Skoda Green Challenge, asa ca dupa ce iti alegi si te inscri la una dintre disciplinele de competitie, te sfatuim sa te abonezi si la newsletter-ul nostru, pentru a fi informat din timp cu privire la ultimele noutati si surprize. 

Iti multumim si te asteptam sambata, 20 iunie, la Skoda Green Challenge!